40

Met ruim veertig klanten in negen landen
durven we ons zo langzamerhand wel ‘dé specialist
in database-gestuurde marketingcommunicatie’ te noemen.

 • Loyalty Lab is strategisch, creatief en innovatief op het gebied van Loyalty Marketing. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we lange termijn visies en bedenken we effectieve concepten om het individuele gedrag van klanten te sturen. Dit doen we al jaren met de juiste passie en expertise. 

  Ons team
  Loyalty Lab bestaat uit een team van 55 ambitieuze medewerkers. Van IT-specialisten tot strategen en van accountmanagers tot designers. En ze hebben 1 grote gemene deler: ze zijn stuk voor stuk oprecht geïnteresseerd in collega's en klanten. Wij geloven namelijk dat je alleen de beste loyaliteitsprogramma’s kunt ontwikkelen met LOYALE mensen. Loyaal naar elkaar, loyaal in de zin van 'samen er alles aan doen om het doel te bereiken'.

 • Elk bedrijf verdient loyale klanten

  Het ontwikkelen en begeleiden van effectieve loyaliteitsprogramma's zit in onze genen. Niet zo gek want in 2004 waren we de eerste in Nederland die Loyalty Marketing serieus namen. 

  Loyalty Marketing is geen eenmalige actie, het is een continue proces. Daarom werken we al 10 jaar succesvol voor Essilor en 7 jaar voor Volvo Cars Nederland. We hebben er zelfs prijzen voor gewonnen. Maar daar gaat het ons niet om. Wij vinden dat elk bedrijf loyale klanten verdient.

  Loyalty Lab biedt geavanceerde oplossingen om meer rendement uit klanten te halen door: 
  - extra traffic te genereren in de winkels
  - het bevorderen van extra aankopen
  - het vergroten van de klanttevredenheid
  - klanten te behouden

  Meer weten over loyale klanten?

Contact

Tel: 020-799 5046
Contactformulier

Bezoekadres

Zekeringstraat 33
1014 BV Amsterdam